خدمات دندانپزشکی موارد بسیاری دارد که از عمومی ترین خدمات آن موارد زیر را می توان نام یرد که عبارتند از:
بخش درمان ریشه/عصب کشی ( اندو)
بخش ترمیم یا پرنمودن دندان
بخش جراحی فک و صورت
بخش بیماری های لثه ( پریو )
بخش پروتز + دندان مصنوعی
بخش ایمپلنت
بخش ارتودنسی
بخش زیبایی دندان
بخش دندانپزشکی اطفال
بخش عصب کشی ( اندو) یا درمان ریشه
بخش ترمیم یا پرنمودن دندان
ترمیم دندان یکی از آشنا ترین نوع درمان دندان های پوسیده است که هر فردی در طول زندگی خود با آن برخورد می کند. ترمیم یا پر کردن دندان در کلینیک دندانپزشکی مبین همه روزه توسط دندانپزشک مجرب و بهترین مواد انجام میشود. اگر شما دوست دارید که درمان دندان های پوسیده خود به بهترین نحو انجام شود، کلینیک دندان پزشکی ارائه دهنده بهترین خدماتترمیم دندان در تهرانسر می باشد. جهت کمک به تصمیم آگاهانه شما عزیزان ویزیت و مشاوره رایگان می باشد.
زمانی که دندان شما پوسیده می شود، دندانپزشک برای درمان آن بخش های پوسیده و عفونی شده را تخلیه می کند و سپس دندان پوسیده شده را با مواد مخصوص پر می کند. برای پر کردن دندان های پوسیده می توان از انواع مواد ترمیمی استفاده نمود. دو ماده ترمیمی بسیار متداول که برای پر کردن دندان مورد استفاده قرار می گیرد، کامپوزیت سفید رنگ و آمالگام نقره ای رنگ می باشد. به لطف انواع روش های ترمیم دندان، گزینه های متعددی برای بهبود دندان های پوسیده، خراب و شکسته وجود دارد. به لطف روش درمانی ترمیم کردن دندان، شما می توانید لبخند بسیار زیبایی داشته باشید.
بخش جراحی فک و صورت
همه ما کسانی را دیدهایم که در صورت، ناحیه فکها و دهانشان ناهنجاریهای دارند. مثلا فک پایینشان جلوتر یا عقبتر از حالت طبیعی است. و یا چانه کوچکی دارند. و موارد دیگری از این دست. این افراد اغلب از ناراحتیهایی مانند دردهای مزمن، مشکلات تنفسی، اشکالات غیر عادی در هنگام صحبت کردن، گاز گرفتن هنگام جویدن، سایش و شکستن بیش از حد دندانها و غیره اذیت میشوند. این ناهنجاریها به خاطر تعاریف رایج زیباییشناسی در جوامع امروزی، به پایین آمدن اعتماد به نفسشان هم منجر خواهد شد. اما این مشکلات قابل اصلاح هستند. برای مثال در مورد زیبایی افرادی که آرواره بالا به اندازه کافی رشد نکرده ممکن است بینیشان نسبت به صورت خیلی بزرگ باشد. حرکت دادن فک بالا به جلو مشکلاتی را اصلاح میکند و صورت را هم که به جلو حرکت داده شده باعث میشود ویژگیهای چهره آشکارتر و قابل توجهتر باشد. و یا چانهای که عقب یا کوچک است؛ در این مورد، جراحی فک برای جلو بردن پایین چانه تعادل بیشتری به نیمرخ فرد بخشیده و باعث میشود بینی کمی کوچکتر و چانه برجستهتر به نظر برسد.
جراحی فک و صورت چیست؟
جراحی دهان، فک و صورت تخصصی است که بر روی جراحی ترمیمی صورت، جراحی تروما صورت، حفره دهان، سر و گردن، فک و همچنن زیبایی صورت تمرکز دارد.
این جراحی یک تخصص دندانپزشکی است و جراحان برای تشخیص و درمان طیف گستردهای از بیماریها، صدمات و نقایص سر، گردن، صورت، فکها و بافتهای سخت و نرم ناحیه دهان و همینطور نقصهای زیباییشناختی این نواحی آموزش دیدهاند.
جراحی فک اغلب یک کار تیمیست که با همکاری جراح دهان، فک و صورت و متخصص ارتودونسی انجام میشود. هر دو اینها رشتههای تخصصی دندانپزشکی هستند چراکه دندانها در این جراحی نقش بسیار مهمی دارند.
در چه مواردی این جراحی انجام میشود؟
نخستین گام برای تشخیص لزوم انجام جراحی فک و صورت شناخت فک طبیعی از فک ناسالم و غیر طبیعی است. اگر فک فرد غیر طبیعی باشد، به طوری که عملکردهای جویدن، تکلم و تنفس او را دچار مشکل کند، گزینه مناسبی برای این جراحی است. مواردی که وجود آنها پزشک را جهت انجام عمل جراحی فک و صورت متقاعد میکند شامل:
- جلو بودن فک پایین
- عقب بودن فک پایین
- انحراف فک پایین
- عدم وجود چانه
- انحراف فک بالا
- تنگی شدید فک بالا
- مشاهده شدن لثه به مقدار زیاد هنگام لبخند زدن
- اُپن بایت (هنگام روی هم قرار گرفتن دندانهای بالا و پایین، فضای خالی میان آنها ایجاد میشود)
- تنفس غیر ارادی از راه دهان
- وجود تومور در فک
- اشکال در جویدن و بلع غذا
- وجود درد مزمن در فکها و مفاصل آنها
اما چه چیز باعث به وجود آمدن این حالت در برخی افراد میشود؟ میتوان گفت عوامل ژنتیکی و سندرمهای مادرزادی و عوارض ناشی از ضربه به فک و صورت مهمترین دلایل ایجاد ناهنجاری در ناحیه فک و صورت است. افرادی که به دلایل مختلف مانند بیماری یا تصادف و غیره دچار مشکلاتی در فک و صورت خود شدهاند یا قصد انجام جراحیهای زیبایی صورت را دارند بهتر است برای به دست آوردن نتیجه ایدهآل به یک جراح ماهر و با تجربه مراجعه کنند.
بخش بیماری های لثه ( پریو )
خونریزی لثه ها
التهاب و خونریزی از لثه ها می تواند نشانه اغاز بیماری لثه باشد که با پیشرفت، استخوان نگهدارنده دندان تحلیل رفته باعث لقی دندان و سر انجام منجر به از دست دادن دندان ها می شود. در اثر بیماری لثه ، قرمزی و تورم لثه ها در هنگام گاز زدن میوه های سفت یا مسواک کردن ، بوی بد دایمی دهان ، لق شدن یک یا چند دندان ، تحلیل و عقب نشینی لثه ها و فواصلی که به تدریج در میان دندان ها ایجاد می شود که با مراجعه به دندانپزشک توصیه های وی را در مورد بهداشت دهان و دندان به کار گیرید.
التهاب لثه
ژنژیویت (التهاب لثه) با درمان ساده مثل جرم گیری دندان و بالا بردن بهداشت دهان قابل درمان است. اگر التهاب و عفونت از لثه فراتر برود و به بافتهای عمقی تر پیرامون دندان نفوذ کند به ان پریودنتیت (پیوره)گویند که به دنبال آن استخوان اطراف دندان تخریب شده و با پیشرفت تخریب استخوان، دندان ها لق می شوند.
بخش ایمپلنت
ایمپلنت دندان چیست؟
برخی از افراد به هر دلیلی ممکن است دندان های خود را از دست بدهند. همان طور که در عکس بالا مشخص شده است، ایمپلنت دندان یا فیکسچر در اندازه ریشه دندان آن فرد به جای ریشه از دست رفته قرار داده میشود. فیکسچرها قطعاتی در اندازه دندان طبیعی میباشند. این فیکسچر ها با دقت بسیار زیادی ساخته می شوند که کاملا طبیعی به نظر برسند.
دو قسمت اصلی ایمپلنت دندان که در عکس بالا مشخص شده است، Fixture و Abutment می باشند. قسمتی که از داخل استخوان فک قرار میگیرد که اصطلاحاً Fixture نامیده میشود و قسمتی تاجی که بالای لثه قرار میگیرد Abutment نامیده می شود. روی Abutment پروتز یا روکش ایمپلنت قرار میگیرد. جنس پایه ایمپلنت از تیتانیوم است. از آنجا که تیتانیوم موجود در ایمپلنت ها با استخوان فک کاملا سازگاری دارد، ایمپلنت ها باعث لغزش ، سر و صدا یا آسیب استخوانی نمی شوند.
چه افرادی می توانند دندان های خود را ایمپلنت کنند؟
- در صورتی که کلیه دندان های فک جلو و یا فک عقب از بین رفته باشد.
- در صورتی که یکی از دندان های جلو از بین رفته باشد و فاصله ایجاد شده از دندان های کناری آن طبیعی باشد.
- در صورتی که بیش از یک دندان از بین رفته باشد و فاصله بین دندان های کناری طبیعی باشد.
- درصورتی که یک یا بیش از یک دندان از انتهای هر قوس دندانی از بین رفته باشد و تنها از یک طرف، دندان طبیعی باشد.
- افرادی که نمی توانند از دندان های مصنوعی استفاده کنند.
- افرادی که می خواهند گفتار خود را بهبود ببخشند.
ایمپلنت دندان محدودیت سنی خاصی ندارد و هر فردی که قادر به رعایت بهداشت دهان خود باشد، می تواند دندان های خود را ایمپلنت کند. اگر فرد به سن رشد رسیده باشد، می تواند به جای دندانی که از دست داده است، از ایمپلنت استفاده نماید. مثلا اگر کودکی که در سن کودکی دندان دائمی خود را در اثر حادثه ای از دست داده باشد می تواند بعد از آن که به سن ۱۶ سال رسید، از ایمپلنت استفاده کند. البته همانطور که گفته شد هر فردی می تواند دندان خود را ایمپلنت کند ولی در مورادی که در ادامه به آن اشاره می کنیم نمی تواند دندان خود را ایمپلنت کند.
بخش ارتودنسی
ارتودنسی شاخه ای از دندانپزشکی است که دندان ها و فک هایی را که در جای نامناسبی قرار می گیرند اصلاح می کند. دندان هایی که در جایگاه نامناسبی قرار می گیرند و شکل نامتعارفی دارند مشکلات بهداشتی مختلفی ایجاد می کنند. تمیز نگه داشتن دندان ها سخت تر می شود. بیماری که دندان های نامرتبی دارد در معرض خطر ابتلا به پوسیدگی دندان و بیماری های پریودنتال قرار دارد. این وضعیت به دندان هایی که مسئول جویدن غذا هستند فشار بیشتری وارد می کند و متعاقبا در طولانی مدت عوارض مختلفی به جا می گذارد از جمله:
- پوسیدگی دندانها
- مشکلات لثه ای
- خوب جویده نشدن دندانها و مشکلات گوارشی
- سردرد
- مشکلات TMJ
- احساس درد درگردن، شانه و پشت
- همچنین دندان های کج و نامرتب به زیبایی ظاهر شخص آسیب می زند.
مزایای استفاده از درمان ارتودنسی عبارتند از:
- دهان سالم
- ظاهر لذت بخش
- دندانهایی که احتمالا طول عمر بیشتری دارند.
متخصص درمان در این زمینه به نام ارتودنتیست شناخته می شود.
بخش زیبایی دندان
طراحی و اصلاح طرح لبخند
اصلاح طرح لبخند، به مجموعهای از خدمات و پروسههای دندانپزشکی گفته میشود که در آن تمام عوامل، اِلمانها یا فاکتورهای دخیل در یک لبخند، مورد بررسی قرار گرفته و تمام مشکلات، ایرادها و ناهماهنگیهای اجزای یک لبخند ترمیم و اصلاح میشوند.
دندانها، لبها، فکها، لثه، زاویه لبها در گوشه و نسبت به پایه بینی و … همگی اجزای یک طرح لبخند هستند و به برطرف کردن ایرادات و هماهنگ کردن این اجزاء با هم، طراحی و اصلاح طرح لبخند گفته میشود.
ما در کلینک تخصصی”دنیا دنتال” با اسکن صورت و اجزای لبخند، تمام ایرادات و مشکلات اجزای لبخند مراجعان خود را پیدا کرده و متناسب با نوع مشکلات و ناهماهنگیها، با کمک انواع روشهایی که در ادامه توضیح داده شده است، طرح لبخند را اصلاح کرده و زیباتر میکنیم.
اتصال انواع ونیر دندان
ونیرهای دندانی یکی از پرتقاضاترین پروسههای ترمیمی و زیبایی دندان هستند که تقاضا برای آنها طی چند سال گذشته نسبت به سایر روشهای طراحی لبخند، افزایش بیشتری داشته.
ونیرهای دندانی لایههای بسیار نازکی از جنس پرسلین یا کامپوزیت هستند که جهت برطرف کردن عیوب ظاهری و یا ظاهر آسیب دیده دندانها (مخصوصا در بخش قدامی دهان) استفاده میشوند. لمینت دندان و کامپوزیت ونیر، دو نوع ونیر دندانی هستند که ما در کلینیک دنیا دنتال برای مراجعانمان آماده و نصب میکنیم. اینها همرنگ دندان هستند و جهت ترمیم یا زیباسازی دندانها به سطح جلوی دندان متصل میشوند.
ونیر کامپوزیت یا (کامپوزیت ونیر) روش جایگزین خوبی برای لمینت دندان است. ما به مراجعانی که مشکلات جزئی دندانی (مثلا شکستگی یا لب پر شدگی جزئی) دارند و یا پرداخت هزینه لمینت دندان برایشان نسبتا زیاد است توصیه میکنیم که کامپوزیت ونیر انجام دهند.
ونیرهای کامپوزیتی نیز همرنگ دندان هستند و دقیقا همان کاربرد لمینتها را دارند، اما مقرون به صرفهتر هستند. البته اگر مراجعانمان به جز زیبایی، به دنبال ماندگاری نتایج باشند، ما همان لمینت را توصیه میکنیم و یا اینکه تمدید مجدد و به موقع ونیرهای کامپوزیتی را به آنها پیشنهاد می دهیم.
تخفیف کارت ، همراهي مطمئن جهت مشاوره ، مديريت و خريد آنلاين انواع تخفیف درمانی